Fyldte koteletter med champion og flødesovs
Prøv disse lækre koteletter med ris til.
Region
Middagsretter
Antal personer
2
personer
Tilberedningstid
45
minutter
Antal personer
2
personer
Tilberedningstid
45
minutter
Ingredienser
4
koteletter
min 2 cm i tykkelse
1
spiseske
olie
2
dl
vand
2
dl
fløde
200
gram
champignon
1
løg
salt
peber
Instruktioner
Løget pilles og hakkes fint.
Rens championen, og skær ca. halvdelen i skiver, mens den anden halvdel hakkes fint.
Rør løg og de hakkede champion sammen med lidt salt og peber.
Tag dine koteletter, som skal være ca. 2 cm i tykkelsen, og skær en lomme fra spæksiden, og ind mod benet.
Kom fyldet af løg og champion i lommen.
Steg koteletterne ca. 5 minutter pr hver side.
Kog panden af med vand og fløde.
Smag sovsen til med salt og peber og kom lidt kulør i.
Server koteletterne med grøntsager, flutes og kartofler.