Gammel opskrift på fyldte koteletter, her lavet med champion fyld. Passer perfekt til en kold vinteraften.
Ingredienser
- 4 koteletter min 2 cm i tykkelse
- 1 spiseske olie
- 2 dl vand
- 2 dl fløde
- 200 gram champignon
- 1 løg
- salt
- peber
Antal personer: personer
Instruktioner
- Løget pilles og hakkes fint.
- Rens championen, og skær ca. halvdelen i skiver, mens den anden halvdel hakkes fint.
- Rør løg og de hakkede champion sammen med lidt salt og peber.
- Tag dine koteletter, som skal være ca. 2 cm i tykkelsen, og skær en lomme fra spæksiden, og ind mod benet.
- Kom fyldet af løg og champion i lommen.
- Steg koteletterne ca. 5 minutter pr hver side.
- Kog panden af med vand og fløde.
- Smag sovsen til med salt og peber og kom lidt kulør i.
- Server koteletterne med grøntsager, flutes og kartofler.
Del denne opskrift