Fyldte koteletter med champion og flødesovs

Gammel opskrift på fyldte koteletter, her lavet med champion fyld. Passer perfekt til en kold vinteraften.

Fyldte koteletter med champion og flødesovs
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv disse lækre koteletter med ris til.
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
45 minutter
Fyldte koteletter med champion og flødesovs
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv disse lækre koteletter med ris til.
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
45 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Løget pilles og hakkes fint.
  2. Rens championen, og skær ca. halvdelen i skiver, mens den anden halvdel hakkes fint.
  3. Rør løg og de hakkede champion sammen med lidt salt og peber.
  4. Tag dine koteletter, som skal være ca. 2 cm i tykkelsen, og skær en lomme fra spæksiden, og ind mod benet.
  5. Kom fyldet af løg og champion i lommen.
  6. Steg koteletterne ca. 5 minutter pr hver side.
  7. Kog panden af med vand og fløde.
  8. Smag sovsen til med salt og peber og kom lidt kulør i.
  9. Server koteletterne med grøntsager, flutes og kartofler.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *