Frisk pasta med kødboller og tomatsovs

Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.

Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Servings
4 personer
Cook Time
1 timer
Servings
4 personer
Cook Time
1 timer
Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Servings
4 personer
Cook Time
1 timer
Servings
4 personer
Cook Time
1 timer
Ingredients
Kødboller
Sovsen
Servings: personer
Instructions
Kødboller
  1. Hak den friske oregano fint.
  2. Rør alle ingredienserne sammen, og stil det i køleskab en halv times tid.
  3. Tril en masse små kødboller.
  4. Varm olien og sørg for den er godt varm.
  5. Steg kødbollerne let på panden. De behøver ikke blive gennemstegt, men de skal bare have en sprød stegeskorpe.
Sovsen
  1. Pil løget og skær det i tern.
  2. Svits løget i en gryde, og når de er blanke, så tilsætter du frisk hakket oregano, tomater, vand, mælk.
  3. Lad det koge op, og tilsæt så sukker, og smag til med salt og peber.
  4. Tilsæt nu kødbollerne og lad retten småsimre i ca. 30 minutter, indtil sovsen er kogt lidt ind.
  5. Kog den friske pasta i let saltet vand.
  6. Kan passende serveres med lune hvidløgsbrød.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *