Frisk pasta med kødboller og tomatsovs

Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.

Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 timer
Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 timer
Ingredienser
Kødboller
Sovsen
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
  1. Hak den friske oregano fint.
  2. Rør alle ingredienserne sammen, og stil det i køleskab en halv times tid.
  3. Tril en masse små kødboller.
  4. Varm olien og sørg for den er godt varm.
  5. Steg kødbollerne let på panden. De behøver ikke blive gennemstegt, men de skal bare have en sprød stegeskorpe.
Sovsen
  1. Pil løget og skær det i tern.
  2. Svits løget i en gryde, og når de er blanke, så tilsætter du frisk hakket oregano, tomater, vand, mælk.
  3. Lad det koge op, og tilsæt så sukker, og smag til med salt og peber.
  4. Tilsæt nu kødbollerne og lad retten småsimre i ca. 30 minutter, indtil sovsen er kogt lidt ind.
  5. Kog den friske pasta i let saltet vand.
  6. Kan passende serveres med lune hvidløgsbrød.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *