Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
1 timer |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
- Hak den friske oregano fint.
- Rør alle ingredienserne sammen, og stil det i køleskab en halv times tid.
- Tril en masse små kødboller.
- Varm olien og sørg for den er godt varm.
- Steg kødbollerne let på panden. De behøver ikke blive gennemstegt, men de skal bare have en sprød stegeskorpe.
Sovsen
- Pil løget og skær det i tern.
- Svits løget i en gryde, og når de er blanke, så tilsætter du frisk hakket oregano, tomater, vand, mælk.
- Lad det koge op, og tilsæt så sukker, og smag til med salt og peber.
- Tilsæt nu kødbollerne og lad retten småsimre i ca. 30 minutter, indtil sovsen er kogt lidt ind.
- Kog den friske pasta i let saltet vand.
- Kan passende serveres med lune hvidløgsbrød.
Del denne opskrift