Frisk hindbær sovs

Her er opskriften på en dessertsovs med en flot farve og dejlig frugtagtig smag, der giver en essensen af sommer. Passer perfekt til is, kage, pandekager med mere.

Frisk hindbær sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sommer og friske bær - Det er lækkert
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Frisk hindbær sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sommer og friske bær - Det er lækkert
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kom 2 dl hindbær samt sukkeret i en blender, indtil det har en pure agtig konsistens.
  2. Tryk derefter blandingen igennem en sigte og over i en stor skål, så de værste kerner bliver sigtet fra.
  3. Put de 2 sidste dl hindbær samt citronsaften ned i pure blandingen, og evt. brændevinen hvis du ønsker det.
  4. Dæk skålen med film, og sæt i køleskabet til afkøling.
  5. Kan også serveres med flødeskum til.
Share this Recipe

Se også

Karamelsovs, gammeldags

En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *