Frisk hindbær sovs

Her er opskriften på en dessertsovs med en flot farve og dejlig frugtagtig smag, der giver en essensen af sommer. Passer perfekt til is, kage, pandekager med mere.

Frisk hindbær sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sommer og friske bær - Det er lækkert
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Frisk hindbær sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sommer og friske bær - Det er lækkert
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kom 2 dl hindbær samt sukkeret i en blender, indtil det har en pure agtig konsistens.
  2. Tryk derefter blandingen igennem en sigte og over i en stor skål, så de værste kerner bliver sigtet fra.
  3. Put de 2 sidste dl hindbær samt citronsaften ned i pure blandingen, og evt. brændevinen hvis du ønsker det.
  4. Dæk skålen med film, og sæt i køleskabet til afkøling.
  5. Kan også serveres med flødeskum til.
Del denne opskrift

Se også

Karamelsovs, gammeldags

En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *