Forloren hare med brun sovs

Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.

Forloren hare med brun sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sprød bacon, lækker hare, og sødlig vildt sovs
Forloren hare med brun sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sprød bacon, lækker hare, og sødlig vildt sovs
Ingredients
Forloren hare
Sovsen
Servings:
Instructions
Forloren hare
  1. Hak løgene fint, og hæld dem i en skål sammen med baconternene, farsen, salt, peber, rasp, mel og ægget.
  2. Rør mælken ind i farsen, og stil den i køleskabet i en halv times tid.
  3. Hæld farsen i et stort ildfast fad, gerne så der er plads rundt om hele farsen, der skal formes som et fransbrød i midten af fadet.
  4. Dæk den forlorne hare med baconstrimler, og hæld vand og fløde ved haren.
  5. Stil den i ovnen ved 175 grader på varmluft i ca. en time.
  6. Tag haren ud, og hæld skyen fra - Den kan eventuelt sigtes hvis ikke du vil have en fin sovs.
Sovsen
  1. Smelt smørret, og rør melet i, bag smør og mel sammen.
  2. Tilsæt stegeskyen lidt af gangen, og spæd op med kartoffelvand, og/eller mælk til den rette konsistens opnåes.
  3. Kog sovsen godt igennem i ca. 5-10 minutter, og smag til med salt, peber, og ribsgele og giv til sidst sovsen en gang kulør.
  4. Serveres bedst med hvide kogte kartofler, brunede kartofler, samt en skefuld ribsgele.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

En kommentar

  1. Lækker og velsmagende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *