Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
Forloren hare
- Hak løgene fint, og hæld dem i en skål sammen med baconternene, farsen, salt, peber, rasp, mel og ægget.
- Rør mælken ind i farsen, og stil den i køleskabet i en halv times tid.
- Hæld farsen i et stort ildfast fad, gerne så der er plads rundt om hele farsen, der skal formes som et fransbrød i midten af fadet.
- Dæk den forlorne hare med baconstrimler, og hæld vand og fløde ved haren.
- Stil den i ovnen ved 175 grader på varmluft i ca. en time.
- Tag haren ud, og hæld skyen fra - Den kan eventuelt sigtes hvis ikke du vil have en fin sovs.
Sovsen
- Smelt smørret, og rør melet i, bag smør og mel sammen.
- Tilsæt stegeskyen lidt af gangen, og spæd op med kartoffelvand, og/eller mælk til den rette konsistens opnåes.
- Kog sovsen godt igennem i ca. 5-10 minutter, og smag til med salt, peber, og ribsgele og giv til sidst sovsen en gang kulør.
- Serveres bedst med hvide kogte kartofler, brunede kartofler, samt en skefuld ribsgele.
Del denne opskrift
Lækker og velsmagende!