Velsmagende og nem opskrift på en fiskefond, hvis du vil have mere smag i din sovs. Velegnet til alle fiskesaucer.
Ingredienser
- 1 håndfuld persille
- 1 stk pastinak
- 3 kilo fiskeben
- 2 stk porre kun det hvide
- 1 stk persillerod
- 300 gram champignon
- 0,25 stk knoldselleri
- 2 stk løg
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skyl og vask fiskebenene grundigt - Fjern eventuelt blod, hoveder og skind.
- Samtlige grønsager skrælles og skylles grundigt med koldt vand.
- Alle ingredienser ligges i en stor gryde. Der fyldes vand i, således at det lige nøjagtigt dækker fiskebenene.
- Gryden bringes i kog, og småkoger i ca. 20 min.
- Husk at skumme gryden ca. hvert 5. minut.
- Sigt fonden, så du kun har væde tilbage.
- Hvis du syntes fonden smager for lidt, kan du gentage det hele, blot brug den første fiskefond i stedet for vand anden gang.
Del denne opskrift