Fiskefond

Velsmagende og nem opskrift på en fiskefond, hvis du vil have mere smag i din sovs. Velegnet til alle fiskesaucer.

Fiskefond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Fiskefond fra bunden af, det er faktisk ikke svært.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Fiskefond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Fiskefond fra bunden af, det er faktisk ikke svært.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skyl og vask fiskebenene grundigt - Fjern eventuelt blod, hoveder og skind.
  2. Samtlige grønsager skrælles og skylles grundigt med koldt vand.
  3. Alle ingredienser ligges i en stor gryde. Der fyldes vand i, således at det lige nøjagtigt dækker fiskebenene.
  4. Gryden bringes i kog, og småkoger i ca. 20 min.
  5. Husk at skumme gryden ca. hvert 5. minut.
  6. Sigt fonden, så du kun har væde tilbage.
  7. Hvis du syntes fonden smager for lidt, kan du gentage det hele, blot brug den første fiskefond i stedet for vand anden gang.
Share this Recipe

Se også

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *