Chokoladesovs

Lækker opskrift på en let og luftig chokoladesovs, der passer perfekt til den hjemmelavede is, eller som dyppelse til den friske frugt.

Chokoladesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem og varm chokoladesovs der passer til is, desserter, frisk frugt med mere.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Chokoladesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem og varm chokoladesovs der passer til is, desserter, frisk frugt med mere.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Hæld piskefløden i en gryde, og bring den i kog.
  2. Hak chokoladen, og put i fløden
  3. Rør kakao i under omrøring og fortynd med lidt vand.
  4. Smag til med sukkeret.
Del denne opskrift

Se også

Karamelsovs, gammeldags

En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller …

2 Kommentarer

  1. Hvor meget chokolade skal er bruges???, tror du har glemt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *