Chokoladesovs med vanilje
Vanilie og chokolade – to af mine favoritter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tag 3 spsk mælk, og rør kakaoen ud i mælken.
  2. Resten af mælken putter du i en gryde, og varmer den op sammen med vaniljen og “kakaomælken”.
  3. Put sukker og æggeblommer i en anden gryde og pisk det godt sammen.
  4. Bland melet i æggeblandingen og rør godt rundt.
  5. Hæld den varme kakaomælk op i, og varm hele blandingen sammen under omrøring, til det opnår en tykkere konsistens.
  6. Tag gryden af komfuret, og lad den afkøle mens der røres i den.
  7. Pisk fløden og vend den i chokoladesovsen.
  8. Server til den ønskede dessert, pandekager, vafler m.m.