Nem Chokoladeroulade
Lækker, luftig chokoladeroulade – Smager himmelsk!
Antal personer
1roulade
Tilberedningstid Ventetid
10minutter 20minutter
Antal personer
1roulade
Tilberedningstid Ventetid
10minutter 20minutter
Ingredienser
Roulade
Creme
Instruktioner
Roulade
  1. Sæt ovnen til 200 grader
  2. Smør et stykke bagepapir med smør eller olie og læg det på bagepladen
  3. Pisk æg og sukker sammen til en meget luftig masse. Der skal piskes i cirka 5 minutter.
  4. Vend forsigtigt kakao og mel i æggemassen
  5. Fordel dejen på bagepapiret, sørg for at det er bliver fordelt i en firkant og at tykkelsen er mere eller mindre ens over det hele
  6. Bages i 12 minutter i ovnen
  7. Tag et stykkebagepapir og drys sukker på. Når kagen er færdig, vender du den ud på bagepapiret
  8. Rul rouladen sammen, uden fyld i og stil den til afkøling i cirka 10 minutter.
Fyld
  1. Pisk fløden til flødeskum, og vend så vanilie og flormelis i
  2. Rul rouladen ud igen, og fordel nu flødeskummen på den afkølede roulade
  3. Drys eventuelt med flormelis