Chokoladeroulade

Lækker, hurtig og nem chokoladeroulade som smager rigtigt godt. Du kan selv variere fyldet, det behøver ikke være vaniliecreme, du kan også prøve at piske en creme med friske bær, eller kom små chokoladestykker i cremen. Det er helt op til dig.

Nem Chokoladeroulade
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, luftig chokoladeroulade - Smager himmelsk!
Servings
1 roulade
Cook Time Passive Time
10 minutter 20 minutter
Servings
1 roulade
Cook Time Passive Time
10 minutter 20 minutter
Nem Chokoladeroulade
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, luftig chokoladeroulade - Smager himmelsk!
Servings
1 roulade
Cook Time Passive Time
10 minutter 20 minutter
Servings
1 roulade
Cook Time Passive Time
10 minutter 20 minutter
Ingredients
Roulade
Creme
Servings: roulade
Instructions
Roulade
  1. Sæt ovnen til 200 grader
  2. Smør et stykke bagepapir med smør eller olie og læg det på bagepladen
  3. Pisk æg og sukker sammen til en meget luftig masse. Der skal piskes i cirka 5 minutter.
  4. Vend forsigtigt kakao og mel i æggemassen
  5. Fordel dejen på bagepapiret, sørg for at det er bliver fordelt i en firkant og at tykkelsen er mere eller mindre ens over det hele
  6. Bages i 12 minutter i ovnen
  7. Tag et stykkebagepapir og drys sukker på. Når kagen er færdig, vender du den ud på bagepapiret
  8. Rul rouladen sammen, uden fyld i og stil den til afkøling i cirka 10 minutter.
Fyld
  1. Pisk fløden til flødeskum, og vend så vanilie og flormelis i
  2. Rul rouladen ud igen, og fordel nu flødeskummen på den afkølede roulade
  3. Drys eventuelt med flormelis
Share this Recipe

Se også

Verdens bedste mazarin

Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert - fx jordbærkage.

En kommentar

  1. Super lækker og hurtig roulade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *