Chokolademousse
Rigtig nem, hurtig og luftig chokolademousse
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak chokoladen fint.
  2. Lav et koldt vandbad, med en stor skål med is og vand, samt en lidt mindre skål inden i den store.
  3. Kom chokolade, vand og eventuelt sukker i en gryde, og smelt chokoladen ved svag eller medium varme.
  4. Hæld den smeltede chokolade over i det kolde vandbad og start med at piske. Det kan anbefales at piske den i hånden, for hvis du pisker den for meget bliver den grynet.
  5. (Hvis den bliver grynet, kan du måske redde den ved at komme den tilbage på varmen, og så varm den lidt op igen, før du kommer den tilbage i det kolde vandbad.)
  6. Når du opnår den ønskede konsistens, serverer du den straks, eventuelt med en klat flødeskum på toppen.