Chokolademousse

Verdens bedste og nemmeste chokolademousse på under 5 minutter. Sådan kunne denne opskrift nemt beskrives. To ingredienser, det er alt hvad det tager for at lave denne lækre chokolademousse, nå ja – og så fem minutter af din tid, til at lave den. Opskriften her er opfundet af den franske kemiker Hérve This, der også er kendt som manden der u-kogte et æg. Du kan variere den lidt, ved for eksempel at tilføje vanille, kanel, eller cayennepeber. Eller fx. lidt Grand Marnier eller Tia Maria. Eller kog vandet og lav en gang Earl Gray te, og brug det som base i din mousse.

Chokolademousse
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rigtig nem, hurtig og luftig chokolademousse
Servings
4 personer
Cook Time
10 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
10 minutter
Chokolademousse
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rigtig nem, hurtig og luftig chokolademousse
Servings
4 personer
Cook Time
10 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
10 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Hak chokoladen fint.
  2. Lav et koldt vandbad, med en stor skål med is og vand, samt en lidt mindre skål inden i den store.
  3. Kom chokolade, vand og eventuelt sukker i en gryde, og smelt chokoladen ved svag eller medium varme.
  4. Hæld den smeltede chokolade over i det kolde vandbad og start med at piske. Det kan anbefales at piske den i hånden, for hvis du pisker den for meget bliver den grynet.
  5. (Hvis den bliver grynet, kan du måske redde den ved at komme den tilbage på varmen, og så varm den lidt op igen, før du kommer den tilbage i det kolde vandbad.)
  6. Når du opnår den ønskede konsistens, serverer du den straks, eventuelt med en klat flødeskum på toppen.
Share this Recipe

Se også

Tiramisu, hjemmelavet

Lækker opskrift på en klassisk italiensk tiramisu. Hvis du er til det italienske køkken, er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *