Champignonsovs med bacon

Lækker opskrift på en cremet champignonsovs med bacon. Passer rigtigt godt til en gang frisk pasta, eller ud over de ovnstegte kartofler til bøffen.

Champignonsovs med bacon
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - Fyldig
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Champignonsovs med bacon
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - Fyldig
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rengør champignonen og skær dem i skiver eller kvarte, hvis du foretrækker lidt større stykker.
  2. Hak forårsløgene, og skær baconen i tynde strimler.
  3. Kom bacon i en gryde, og brun den let. Den skal ikke være helt knasende sprød, men den må godt være sprød.
  4. Hæld lidt af fedtet fra gryden.
  5. Kom forårsløgne i gryden, og rist dem let ved svag varme i et par minutter.
  6. Tilsæt nu champignon, og lad det hele simre i 5 minutter.
  7. Til sidst kommer du fløde, og persille i sovsen, og lader den koge i yderligere 5 minutter.
  8. Smages til med salt og peber.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *