Lækker opskrift på en cremet champignonsovs med bacon. Passer rigtigt godt til en gang frisk pasta, eller ud over de ovnstegte kartofler til bøffen.
Ingredienser
- 3 dl fløde
- 250 gram champignon
- 1 håndfuld persille
- 2 stk forårsløg
- 6 skiver bacon
Antal personer: personer
Instruktioner
- Rengør champignonen og skær dem i skiver eller kvarte, hvis du foretrækker lidt større stykker.
- Hak forårsløgene, og skær baconen i tynde strimler.
- Kom bacon i en gryde, og brun den let. Den skal ikke være helt knasende sprød, men den må godt være sprød.
- Hæld lidt af fedtet fra gryden.
- Kom forårsløgne i gryden, og rist dem let ved svag varme i et par minutter.
- Tilsæt nu champignon, og lad det hele simre i 5 minutter.
- Til sidst kommer du fløde, og persille i sovsen, og lader den koge i yderligere 5 minutter.
- Smages til med salt og peber.
Del denne opskrift