Champignonsovs med bacon

Lækker opskrift på en cremet champignonsovs med bacon. Passer rigtigt godt til en gang frisk pasta, eller ud over de ovnstegte kartofler til bøffen.

Champignonsovs med bacon
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - Fyldig
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Champignonsovs med bacon
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - Fyldig
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Rengør champignonen og skær dem i skiver eller kvarte, hvis du foretrækker lidt større stykker.
  2. Hak forårsløgene, og skær baconen i tynde strimler.
  3. Kom bacon i en gryde, og brun den let. Den skal ikke være helt knasende sprød, men den må godt være sprød.
  4. Hæld lidt af fedtet fra gryden.
  5. Kom forårsløgne i gryden, og rist dem let ved svag varme i et par minutter.
  6. Tilsæt nu champignon, og lad det hele simre i 5 minutter.
  7. Til sidst kommer du fløde, og persille i sovsen, og lader den koge i yderligere 5 minutter.
  8. Smages til med salt og peber.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.