Brunede kartofler

Opskriften på de søde brune kartofler, som gerne serveres til andestegen og flæskesteget juleaften, men også gerne til en hakkebøf eller en gang ribbenssteg.

Brunede kartofler
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre små brunede kartofler til flæskestegen, andestegen eller andre små lune retter
Servings
2 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Servings
2 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Brunede kartofler
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre små brunede kartofler til flæskestegen, andestegen eller andre små lune retter
Servings
2 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Servings
2 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kartoflerne koges, og der hældes koldt vand i gryden.
  2. Pil kartoflerne.
  3. Afkøl kartoflerne.
  4. Hæld sukkeret på en varm pande, og når sukkeret er karamelliseret, så tilsæt smørret og rør det ud i sukkeret.
  5. Hæld kartoflerne i, og krydr med salt. Vend kartoflerne rundt jævnligt så de får sukker på alle siderne.
  6. Jo længere tid kartoflerne får lov til at stå, jo mere farve vil de antage, og jo mere smag kommer der frem i sukkeret.
  7. Serveres gerne som tilbehør, med hvide kogte kartofler ved siden af.
Share this Recipe

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *