Brun fond

Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.

Brun fond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fond, hvis du vil lave din brune sovs fra bunden af.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 16 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 16 timer
Brun fond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fond, hvis du vil lave din brune sovs fra bunden af.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 16 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 16 timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Brun benene i ovnen, i ca. 2 timer ved 175 grader.
  2. Skræl og rens samtlige grønsager, og skyl grundigt med koldt vand.
  3. Brun grøntsagerne med i ovnen, den sidste halve times tid.
  4. Svits tomatpure i en stor gryde.
  5. Hæld både grøntsagerne og benene ved, og fyld vand i gryden så det lige dækker benene.
  6. Bring det hele i kog, og lad det simre mellem 14 og 16 timer.
  7. Husk at skumme fonden ca. hver time, for fedt og skum.
  8. Hvis ikke du er tilfreds med smagen, kan du gentage det hele igen, men istedet for vand, bruger du så fonden fra første gennemløb.
Share this Recipe

Se også

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *