Brownies med flødeskum og chokoladesauce
Lækker brownie, med kold flødeskum og chokoladesauce på toppen
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minutter
Ingredienser
Brownies
Chokoladesauce
Instruktioner
Brownie
  1. Sæt ovnen på 175 grader.
  2. Smelt smørret og chokoladen (de 220 gram af den) i et vandbad.
  3. Sigt mel, cacao og bagepulver i en separat skål, og bland det godt sammen.
  4. Når smør og chokolade er smeltet, røres det godt sammen, til det får en glat konsistens.
  5. Tag skålen op af vandbadet og bland de tørre ingredienser i.
  6. Tilsæt æg og pisk til du får en silkeblød konsistens.
  7. Hæld blandingen i smurt kageform og put i ovnen i 20-25 min.
Chokoladesauce
  1. Varm fløden op indtil den koger.
  2. Hæld fløden over chokoladen, og vent indtil den er smeltet.
  3. Rør godt rundt indtil du har en ensartet cremet sauce.
  4. Serveres med flødeskum.