Brasede kartofler

Opskriften på lækre sprøde brasede kartofler, der kan bruges som tilbehør til for eksempel wienerschnitzler, eller en god dansk hakkebøf. Perfekt at lave dagen derpå, hvis du har en gang kogte kartofler i overskud fra dagen før.

Brasede kartofler
Stem: 2
Bedømmelse: 3.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Brasede kartofler er perfekte til at lave, ud af dine rester fra dagen før.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Brasede kartofler
Stem: 2
Bedømmelse: 3.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Brasede kartofler er perfekte til at lave, ud af dine rester fra dagen før.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kartoflerne skrælles og koges i ca. 20 minutter. Husk ikke at kog dem for meget, gerne så der er lidt bid i dem stadigvæk.
  2. Skær dem i passende stykker. Det bedste resultat opnåes, hvis kartoflerne har nået at afkøle før du bruger dem. Du kan også sagtens bruge kartofler fra dagen i forvejen.
  3. Brun smøret på panden, og vend kartoflerne i. Drys godt med salt på, og vend dem til de er sprøde og lysebrune.
Del denne opskrift

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.