Brasede kartofler

Opskriften på lækre sprøde brasede kartofler, der kan bruges som tilbehør til for eksempel wienerschnitzler, eller en god dansk hakkebøf. Perfekt at lave dagen derpå, hvis du har en gang kogte kartofler i overskud fra dagen før.

Brasede kartofler
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Brasede kartofler er perfekte til at lave, ud af dine rester fra dagen før.
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Brasede kartofler
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Brasede kartofler er perfekte til at lave, ud af dine rester fra dagen før.
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kartoflerne skrælles og koges i ca. 20 minutter. Husk ikke at kog dem for meget, gerne så der er lidt bid i dem stadigvæk.
  2. Skær dem i passende stykker. Det bedste resultat opnåes, hvis kartoflerne har nået at afkøle før du bruger dem. Du kan også sagtens bruge kartofler fra dagen i forvejen.
  3. Brun smøret på panden, og vend kartoflerne i. Drys godt med salt på, og vend dem til de er sprøde og lysebrune.
Share this Recipe

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *