Brændende kærlighed med kartoffelmos

I de kolde vintermåneder er der intet der slår, en gang brændende kærlighed med kartoffelmos. Den sprøde bacon, den bløde kartoffelmos, bundet sammen af løgets sødme.

Brændende kærlighed
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings Prep Time
2 personer 10 minutter
Cook Time
30 minutter
Servings Prep Time
2 personer 10 minutter
Cook Time
30 minutter
Brændende kærlighed
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings Prep Time
2 personer 10 minutter
Cook Time
30 minutter
Servings Prep Time
2 personer 10 minutter
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Kartoffelmos
Brændende kærlighed
Servings: personer
Instructions
Kartoffelmos
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
  2. Kog kartoflerne møre. Tilsæt ikke salt til vandet, men gerne 5 gram smør. Det forhindrer kartoflerne i at koge over.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne.
  4. Tilsæt smør, mælk, salt, peber og revet muskatnød.
  5. Pisk kartoffelmosen lind med en pisker. Afhængigt af kartoffelsorten, kan der tilsættes mere smør eller mælk hvis i ønsker en mere tynd mos.
Brændende kærlighed
  1. Pil løget og skær det i skiver.
  2. Rist baconen lidt på panden, når det har ristet i et par minutter kommes løget ved.
  3. Rist blandingen på panden indtil baconen er sprød.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *