I de kolde vintermåneder er der intet der slår, en gang brændende kærlighed med kartoffelmos. Den sprøde bacon, den bløde kartoffelmos, bundet sammen af løgets sødme.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Kartoffelmos
- Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
- Kog kartoflerne møre. Tilsæt ikke salt til vandet, men gerne 5 gram smør. Det forhindrer kartoflerne i at koge over.
- Hæld vandet fra kartoflerne.
- Tilsæt smør, mælk, salt, peber og revet muskatnød.
- Pisk kartoffelmosen lind med en pisker. Afhængigt af kartoffelsorten, kan der tilsættes mere smør eller mælk hvis i ønsker en mere tynd mos.
Brændende kærlighed
- Pil løget og skær det i skiver.
- Rist baconen lidt på panden, når det har ristet i et par minutter kommes løget ved.
- Rist blandingen på panden indtil baconen er sprød.
Del denne opskrift