Boller i selleri
Lækker opskrift – På en frisk gang boller i selleri.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Ingredienser
Kødboller
Sovs
Instruktioner
Kødboller
  1. Hak løg og rør dem i farsen.
  2. Mel og peber røres i, og der røres godt. Tilsæt derefter æg, og rør mælken i.
  3. Lad farsen trække en halv time i køleskab.
  4. Skær sellerien i grove tern, og kog dem i let saltet til de er næsten møre.
  5. Form farsen til små boller, og kog dem i sellerivandet. Når bollerne kommer op til overfladen er de færdige og tages op.
Sovsen
  1. Ryst mel og lidt vand sammen i en mel jævning, og jævn kogevandet.
  2. Kom selleri og kødbollerne tilbage i sovsen
  3. Kog den godt igennem, og smag til med salt og peber.
  4. Serveres bedst med rugbrød, franskbrød eller kogte kartofler.