En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
- Hak løg og rør dem i farsen.
- Mel og peber røres i, og der røres godt. Tilsæt derefter æg, og rør mælken i.
- Lad farsen trække en halv time i køleskab.
- Skær sellerien i grove tern, og kog dem i let saltet til de er næsten møre.
- Form farsen til små boller, og kog dem i sellerivandet. Når bollerne kommer op til overfladen er de færdige og tages op.
Sovsen
- Ryst mel og lidt vand sammen i en mel jævning, og jævn kogevandet.
- Kom selleri og kødbollerne tilbage i sovsen
- Kog den godt igennem, og smag til med salt og peber.
- Serveres bedst med rugbrød, franskbrød eller kogte kartofler.
Del denne opskrift