Boller i selleri

En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.

Boller i selleri
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift - På en frisk gang boller i selleri.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Boller i selleri
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift - På en frisk gang boller i selleri.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Ingredients
Kødboller
Sovs
Servings: personer
Instructions
Kødboller
  1. Hak løg og rør dem i farsen.
  2. Mel og peber røres i, og der røres godt. Tilsæt derefter æg, og rør mælken i.
  3. Lad farsen trække en halv time i køleskab.
  4. Skær sellerien i grove tern, og kog dem i let saltet til de er næsten møre.
  5. Form farsen til små boller, og kog dem i sellerivandet. Når bollerne kommer op til overfladen er de færdige og tages op.
Sovsen
  1. Ryst mel og lidt vand sammen i en mel jævning, og jævn kogevandet.
  2. Kom selleri og kødbollerne tilbage i sovsen
  3. Kog den godt igennem, og smag til med salt og peber.
  4. Serveres bedst med rugbrød, franskbrød eller kogte kartofler.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *