Boller i karry
Boller i karry smager godt, hvad enten den skal være stærk eller mild.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Ingredienser
Kødboller
Karrysovs
Instruktioner
Kødboller
  1. Det hakkede svinekød puttes i en skål
  2. Hakket løg, 2 tsk salt, 1 dl. mel og peber røres i.
  3. Tilsæt ægget
  4. Rør væsken i lidt efter lidt.
  5. Sæt farsen i køleskabet i en halv time.
  6. Farsen formes herefter til boller
  7. Kog vandet i en gryde, og put lidt salt i.
  8. Når vandet koger, puttes kødbollerne ned i vandet.
  9. Når kødbollerne kommer op til overfladen er de færdige, og tages op af vandet.
  10. Gem kogevandet til karrysovsen!
Karrysovs
  1. Fedtstoffet smeltes, og karryen kommes ned i.
  2. Tilsæt melet og lad det simre i et par minutter under omrøring.
  3. Tilsæt ca. ½ liter af kogevandet lidt af gange under omrøring.
  4. Put evt. lidt fløde i sovsen og smag til med salt.
  5. Kom kødbollerne i sovsen og varm igennem.
  6. Serveres med kartofler og /eller løse ris