Boller i karry

Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.

Boller i karry
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Boller i karry smager godt, hvad enten den skal være stærk eller mild.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Boller i karry
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Boller i karry smager godt, hvad enten den skal være stærk eller mild.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Ingredients
Kødboller
Karrysovs
Servings: personer
Instructions
Kødboller
  1. Det hakkede svinekød puttes i en skål
  2. Hakket løg, 2 tsk salt, 1 dl. mel og peber røres i.
  3. Tilsæt ægget
  4. Rør væsken i lidt efter lidt.
  5. Sæt farsen i køleskabet i en halv time.
  6. Farsen formes herefter til boller
  7. Kog vandet i en gryde, og put lidt salt i.
  8. Når vandet koger, puttes kødbollerne ned i vandet.
  9. Når kødbollerne kommer op til overfladen er de færdige, og tages op af vandet.
  10. Gem kogevandet til karrysovsen!
Karrysovs
  1. Fedtstoffet smeltes, og karryen kommes ned i.
  2. Tilsæt melet og lad det simre i et par minutter under omrøring.
  3. Tilsæt ca. ½ liter af kogevandet lidt af gange under omrøring.
  4. Put evt. lidt fløde i sovsen og smag til med salt.
  5. Kom kødbollerne i sovsen og varm igennem.
  6. Serveres med kartofler og /eller løse ris
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *