Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
- Det hakkede svinekød puttes i en skål
- Hakket løg, 2 tsk salt, 1 dl. mel og peber røres i.
- Tilsæt ægget
- Rør væsken i lidt efter lidt.
- Sæt farsen i køleskabet i en halv time.
- Farsen formes herefter til boller
- Kog vandet i en gryde, og put lidt salt i.
- Når vandet koger, puttes kødbollerne ned i vandet.
- Når kødbollerne kommer op til overfladen er de færdige, og tages op af vandet.
- Gem kogevandet til karrysovsen!
Karrysovs
- Fedtstoffet smeltes, og karryen kommes ned i.
- Tilsæt melet og lad det simre i et par minutter under omrøring.
- Tilsæt ca. ½ liter af kogevandet lidt af gange under omrøring.
- Put evt. lidt fløde i sovsen og smag til med salt.
- Kom kødbollerne i sovsen og varm igennem.
- Serveres med kartofler og /eller løse ris
Del denne opskrift