Bøf Stroganoff
Prøv den med kartoffelmos, eller løse hvid ris.
Region
Middagsretter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
45
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
45
minutter
Ingredienser
1 1/2
dl
oksefond
500
gram
oksekød
i strimler
2
spiseske
tomatpure
300
gram
champignon
2 1/2
dl
creme fraiche
1
håndfuld
persille
1
løg
2
fed
hvidløg
2
spiseske
mel
Instruktioner
Hak løg og hvidløg.
Rens og skær champignon i kvarte.
Varm halvdelen af olien i en gryde.
Steg halvdelen af kødet i gryden i 2 minutter ved høj varme.
Tag kødet op, og kom resten af olien og kødet i gryden.
Efter 2 minutter tager du det sidste af kødet op.
Tilsæt nu løg, hvidløg, og lad det stege i yderligere 5 minutter.
Tilsæt da champignon og lad det koge yderligere i 5 minutter.
Kom nu creme fraiche, mel, oksefond og tomatpure i, og reducer varmen.
Lad det simre i 5 minutter mere.
Kom kødet i, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Til sidst kommer du persille i, og retten er klar til servering.