Bøf Stroganoff
Prøv den med kartoffelmos, eller løse hvid ris.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Rens og skær champignon i kvarte.
  3. Varm halvdelen af olien i en gryde.
  4. Steg halvdelen af kødet i gryden i 2 minutter ved høj varme.
  5. Tag kødet op, og kom resten af olien og kødet i gryden.
  6. Efter 2 minutter tager du det sidste af kødet op.
  7. Tilsæt nu løg, hvidløg, og lad det stege i yderligere 5 minutter.
  8. Tilsæt da champignon og lad det koge yderligere i 5 minutter.
  9. Kom nu creme fraiche, mel, oksefond og tomatpure i, og reducer varmen.
  10. Lad det simre i 5 minutter mere.
  11. Kom kødet i, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
  12. Til sidst kommer du persille i, og retten er klar til servering.