Bøf stroganoff

Ganske hurtig opskrift på Bøf Strogranoff – Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta til børnene. Passer perfekt til en varm vinterdag.

Bøf Stroganoff
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv den med kartoffelmos, eller løse hvid ris.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Bøf Stroganoff
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv den med kartoffelmos, eller løse hvid ris.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Rens og skær champignon i kvarte.
  3. Varm halvdelen af olien i en gryde.
  4. Steg halvdelen af kødet i gryden i 2 minutter ved høj varme.
  5. Tag kødet op, og kom resten af olien og kødet i gryden.
  6. Efter 2 minutter tager du det sidste af kødet op.
  7. Tilsæt nu løg, hvidløg, og lad det stege i yderligere 5 minutter.
  8. Tilsæt da champignon og lad det koge yderligere i 5 minutter.
  9. Kom nu creme fraiche, mel, oksefond og tomatpure i, og reducer varmen.
  10. Lad det simre i 5 minutter mere.
  11. Kom kødet i, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
  12. Til sidst kommer du persille i, og retten er klar til servering.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *