Bechamelsovs / Hvid sovs

En klassisk opbagt bechamelsovs, der kan bruges som grund til mange stort set alle af-arter af hvidsovs, det kan være persillesovs, ostesovs og mange andre.

Bechamelsovs / Hvid sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker bechamelsovs der kan bruges som base til et utal af sovse
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Bechamelsovs / Hvid sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker bechamelsovs der kan bruges som base til et utal af sovse
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt smøret i en gryde, og tilsæt melet. Rør det godt, indtil det bliver en tyk masse.
  2. Hæld mælken i lidt af gangen, mens der røres kraftigt i gryden.
  3. Rør i blandingen indtil den opnår en jævn konsistens.
  4. Lad sovsen koge i mindst 5 minutter ved svag varm, mens der røres ofte.
  5. Smag sovsen til med salt, peber og eventuelt muskatnød.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *