Bechamelsovs / Hvid sovs

En klassisk opbagt bechamelsovs, der kan bruges som grund til mange stort set alle af-arter af hvidsovs, det kan være persillesovs, ostesovs og mange andre.

Bechamelsovs / Hvid sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker bechamelsovs der kan bruges som base til et utal af sovse
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Bechamelsovs / Hvid sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker bechamelsovs der kan bruges som base til et utal af sovse
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smøret i en gryde, og tilsæt melet. Rør det godt, indtil det bliver en tyk masse.
  2. Hæld mælken i lidt af gangen, mens der røres kraftigt i gryden.
  3. Rør i blandingen indtil den opnår en jævn konsistens.
  4. Lad sovsen koge i mindst 5 minutter ved svag varm, mens der røres ofte.
  5. Smag sovsen til med salt, peber og eventuelt muskatnød.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *