Bananasplit med chokoladesovs
Bananasplit – Som lavet hos alle danske restauranter
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
15minutter
Ingredienser
Chokoladesovs
Bananasplit
Instruktioner
Chokoladesovs
  1. Hæld 2 dl piskefløden i en gryde, og bring den i kog.
  2. Hak chokoladen, og put i fløden
  3. Rør kakao i under omrøring og fortynd med lidt vand.
  4. Smag til med sukkeret.
Bananasplit
  1. Skær bananerne over på langs, og læg dem på en dessert tallerken
  2. Læg tre forskellige slags iskugler mellem bananerne
  3. Pisk fløden til flødeskum
  4. Sprøjt flødeskum ud over og hæld chokoladesovsen over
  5. Drys med hakkede nødder, og evt. krymmel
  6. Du kan også pynte med kirsebær og chokolade strimler