Bananasplit med chokoladesovs

En lækker opskrift på Bananasplit, som vi alle kender den – og elsker den. Her med en lækker hjemmelavet chokoladesovs. Husk at pynt den rigeligt, det elsker børnene.

Bananasplit med chokoladesovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bananasplit - Som lavet hos alle danske restauranter
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Bananasplit med chokoladesovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bananasplit - Som lavet hos alle danske restauranter
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Chokoladesovs
Bananasplit
Servings: personer
Instructions
Chokoladesovs
  1. Hæld 2 dl piskefløden i en gryde, og bring den i kog.
  2. Hak chokoladen, og put i fløden
  3. Rør kakao i under omrøring og fortynd med lidt vand.
  4. Smag til med sukkeret.
Bananasplit
  1. Skær bananerne over på langs, og læg dem på en dessert tallerken
  2. Læg tre forskellige slags iskugler mellem bananerne
  3. Pisk fløden til flødeskum
  4. Sprøjt flødeskum ud over og hæld chokoladesovsen over
  5. Drys med hakkede nødder, og evt. krymmel
  6. Du kan også pynte med kirsebær og chokolade strimler
Share this Recipe

Se også

Tiramisu, hjemmelavet

Lækker opskrift på en klassisk italiensk tiramisu. Hvis du er til det italienske køkken, er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *