Bananasplit med chokoladesovs

En lækker opskrift på Bananasplit, som vi alle kender den – og elsker den. Her med en lækker hjemmelavet chokoladesovs. Husk at pynt den rigeligt, det elsker børnene.

Bananasplit med chokoladesovs
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bananasplit - Som lavet hos alle danske restauranter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Bananasplit med chokoladesovs
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bananasplit - Som lavet hos alle danske restauranter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Chokoladesovs
Bananasplit
Antal personer: personer
Instruktioner
Chokoladesovs
  1. Hæld 2 dl piskefløden i en gryde, og bring den i kog.
  2. Hak chokoladen, og put i fløden
  3. Rør kakao i under omrøring og fortynd med lidt vand.
  4. Smag til med sukkeret.
Bananasplit
  1. Skær bananerne over på langs, og læg dem på en dessert tallerken
  2. Læg tre forskellige slags iskugler mellem bananerne
  3. Pisk fløden til flødeskum
  4. Sprøjt flødeskum ud over og hæld chokoladesovsen over
  5. Drys med hakkede nødder, og evt. krymmel
  6. Du kan også pynte med kirsebær og chokolade strimler
Del denne opskrift

Se også

Kirsebærsovs

En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande. Kirsebærsovs …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *