Aspargessovs

God klassisk opskrift på en nem og hurtig aspargessovs. Her lavet med friske asparges, men kan også snildt laves på aspargessnitter fra dåse. Passer perfekt til enten kylling eller fisk.

Aspargessovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Super lækker til fisk, eller høns i asparges
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Aspargessovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Super lækker til fisk, eller høns i asparges
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Aspargesene skrælles, og skæres i ca. 2 cm lange stykker
  2. Kommes i kogende vand, tilsat en anelse salt, og koges i ca. 10 min.
  3. Smelt smørret i en gryde og lav en afbagning af melet deri.
  4. Rør langsomt det varme asparges vand og fløde i, så sovsen bliver jævn.
  5. Giv det et hurtig opkog og smag til med salt, peber og muskatnød.
  6. Tages fra varmen, og tilsæt de varme aspargesstykker.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.