Andefond

Lækker opskrift på andefond der passende kan bruges til den brune sovs juleaften, eller du kan vælge at bruge den til din vildt sovs til den forlorne hare.

Andefond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fond til din julemad
Servings
4 personer
Cook Time
3 timer
Servings
4 personer
Cook Time
3 timer
Andefond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fond til din julemad
Servings
4 personer
Cook Time
3 timer
Servings
4 personer
Cook Time
3 timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skræl og skyl alle grøntsagerne.
  2. Kom grøntsagerne i en gryde, sammen med indvoldene fra anden og vingespidserne og halsen, dæk til med vand.
  3. Gryden bringes i kog, og lad den småsimre i 1-2 timer, dette kan passende gøres mens anden tilberedes i ovnen.
  4. Husk at skumme fonden jævnligt.
  5. Fjern fedtet fra fonden, eventuelt ved at køle den ned og lad den stå natten over, eller ved hjælp af en sovseske.
  6. Si fonden og den er klar til brug.
Share this Recipe

Se også

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *