Amerikanske pandekager
Klassisk opskrift på den helt traditionelle klassiske amerikanske pandekage. Spis dem til morgenmaden med masser af sirup på.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Hæld bagepulveret i melet.
  3. Hæld mælk, æggeblomme, sukker og salt i.
  4. Rør det godt sammen så du får en dej uden klumper.
  5. Vend de piskede æggehvider i dejen.
  6. Smelt en god gang smør på panden, og lad det smelte.
  7. Hæld dej på panden, og lad den stege gyldenbrun på den ene side.
  8. Vend pandekagen, og lad den stege gylden på den anden også.
  9. Kan eventuelt serveres med chokoladesovs eller som på billedet sirup.
Recipe Notes
Ernærings Fakta
Amerikanske pandekager
Mængde per Portion
Kalorier 410 Kalorier fra fedt 126
% Daglig værdi*
Total fedt 14g 22%
Mættet fedt 8g 40%
Flerumættet fedtsyre 1g
Enkeltumættet fedt 4g
Kolesterol 124mg 41%
Natrium 570mg 24%
Kalium 192mg 5%
Samlede kulhydrater 58g 19%
Kostfibre 2g 8%
sukkerarter 11g
Protein 11g 22%
A Vitamin 10%
Calcium 10%
Jern 18%
* Procent daglige værdier er baseret på en 2000 kalorieindhold kost.