Klassisk opskrift på den helt traditionelle klassiske amerikanske pandekage. Spis dem til morgenmaden med masser af sirup på.
Klassisk opskrift på den helt traditionelle klassiske amerikanske pandekage. Spis dem til morgenmaden med masser af sirup på.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
30 minutter |
|
|
Klassisk opskrift på den helt traditionelle klassiske amerikanske pandekage. Spis dem til morgenmaden med masser af sirup på.
|
Instruktioner
- Pisk æggehviderne stive.
- Hæld bagepulveret i melet.
- Hæld mælk, æggeblomme, sukker og salt i.
- Rør det godt sammen så du får en dej uden klumper.
- Vend de piskede æggehvider i dejen.
- Smelt en god gang smør på panden, og lad det smelte.
- Hæld dej på panden, og lad den stege gyldenbrun på den ene side.
- Vend pandekagen, og lad den stege gylden på den anden også.
- Kan eventuelt serveres med chokoladesovs eller som på billedet sirup.
Recipe Notes
Ernærings Fakta
Amerikanske pandekager
Mængde per Portion
Kalorier 410
Kalorier fra fedt 126
% Daglig værdi*
Total fedt 14g
22%
Mættet fedt 8g
40%
Flerumættet fedtsyre 1g
Enkeltumættet fedt 4g
Kolesterol 124mg
41%
Natrium 570mg
24%
Kalium 192mg
5%
Samlede kulhydrater 58g
19%
Kostfibre 2g
8%
sukkerarter 11g
Protein 11g
22%
A Vitamin
10%
Calcium
10%
Jern
18%
* Procent daglige værdier er baseret på en 2000 kalorieindhold kost.
Del denne opskrift