Alfredo sauce / sovs
Lækker, cremet – God!
Region
Italiensk
Antal personer
2
personer
Tilberedningstid
20
minutter
Antal personer
2
personer
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
1
æggeblommer
50
gram
romanoost
revet
50
gram
parmesanost
revet
50
gram
smør
1
tsk
muskatnød
revet
2.5
dl
fløde
salt
peber
Instruktioner
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
Tilsæt piskefløden under konstant omrøring.
Rør salt, muskatnød, reven parmasanost og revet romano ost i sovsen.
Rør konstant indtil alt osten er smeltet.
Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
Kom lidt ekstra revet parmasanost på toppen inden servering.