Alfredo sauce / sovs

Opskrift på en lækker ostesauce der passer til alle typer pasta. Varier osten hvis du ønsker en anderledes smagsoplevelse.

Alfredo sauce / sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - God!
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Alfredo sauce / sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - God!
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
  2. Tilsæt piskefløden under konstant omrøring.
  3. Rør salt, muskatnød, reven parmasanost og revet romano ost i sovsen.
  4. Rør konstant indtil alt osten er smeltet.
  5. Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
  6. Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
  7. Kom lidt ekstra revet parmasanost på toppen inden servering.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *