Alfredo sauce / sovs

Opskrift på en lækker ostesauce der passer til alle typer pasta. Varier osten hvis du ønsker en anderledes smagsoplevelse.

Alfredo sauce / sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - God!
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Alfredo sauce / sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker, cremet - God!
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
  2. Tilsæt piskefløden under konstant omrøring.
  3. Rør salt, muskatnød, reven parmasanost og revet romano ost i sovsen.
  4. Rør konstant indtil alt osten er smeltet.
  5. Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
  6. Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
  7. Kom lidt ekstra revet parmasanost på toppen inden servering.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *