Opskrift på en lækker ostesauce der passer til alle typer pasta. Varier osten hvis du ønsker en anderledes smagsoplevelse.
Ingredienser
- 1 æggeblommer
- 50 gram romanoost revet
- 50 gram parmesanost revet
- 50 gram smør
- 1 tsk muskatnød revet
- 2.5 dl fløde
- salt
- peber
Antal personer: personer
Instruktioner
- Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
- Tilsæt piskefløden under konstant omrøring.
- Rør salt, muskatnød, reven parmasanost og revet romano ost i sovsen.
- Rør konstant indtil alt osten er smeltet.
- Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
- Til sidst tilsættes æggeblommen, og lad sovsen stå ved svag varme i 3-5 minutter.
- Kom lidt ekstra revet parmasanost på toppen inden servering.
Del denne opskrift