Æbletærte med kanel

Herlig og lækker opskrift på en æbletærte med kanel. Serveres varm, med is, eller creme fraiche til.

Æbletærte med kanel
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lun og lækker æbletærte med et strejf af kanel
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Æbletærte med kanel
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lun og lækker æbletærte med et strejf af kanel
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Dej
Fyld
Servings: personer
Instructions
Dej
  1. Bland mel, sukker og smør sammen til en grumset blanding.
  2. Put æggene i, og saml dejen.
  3. Delen dejen i to, og kom så dejen i køleskabet i en time eller to.
Fyld
  1. Skræl æblerne og skær dem i tern.
  2. Pres citronen og vend æblestykkerne i saften.
  3. Bland mel, sukker, vanillie, kanel og muskatnød sammen.
  4. Vend æblerne i.
  5. Rul den ene klump dej ud på et bagepapir, og læg den i en tærteform.
  6. Hæld æblefyldet over.
  7. Rul den anden klump dej ud, og lav et låg over æblefyldet.
  8. Skær det overskyende dej af.
  9. Med en lille kniv prikker du nogle huller i låget, således at dampen fra fyldet kan komme ud.
  10. Pynt eventuelt med perlesukker.
  11. Bages i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.
  12. Serveres med is eller creme fraiche.
Share this Recipe

Se også

Pebernødder – hjemmelavede

Her i denne søde juletid præsenteres hermed en lækker opskrift på hjemmelavede pebernødder. Pebernødder - …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *