Æbletærte med kanel

Herlig og lækker opskrift på en æbletærte med kanel. Serveres varm, med is, eller creme fraiche til.

Æbletærte med kanel
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lun og lækker æbletærte med et strejf af kanel
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Æbletærte med kanel
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lun og lækker æbletærte med et strejf af kanel
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Dej
Fyld
Antal personer: personer
Instruktioner
Dej
  1. Bland mel, sukker og smør sammen til en grumset blanding.
  2. Put æggene i, og saml dejen.
  3. Delen dejen i to, og kom så dejen i køleskabet i en time eller to.
Fyld
  1. Skræl æblerne og skær dem i tern.
  2. Pres citronen og vend æblestykkerne i saften.
  3. Bland mel, sukker, vanillie, kanel og muskatnød sammen.
  4. Vend æblerne i.
  5. Rul den ene klump dej ud på et bagepapir, og læg den i en tærteform.
  6. Hæld æblefyldet over.
  7. Rul den anden klump dej ud, og lav et låg over æblefyldet.
  8. Skær det overskyende dej af.
  9. Med en lille kniv prikker du nogle huller i låget, således at dampen fra fyldet kan komme ud.
  10. Pynt eventuelt med perlesukker.
  11. Bages i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.
  12. Serveres med is eller creme fraiche.
Del denne opskrift

Se også

Pæretærte

Lækker opskrift på en sprød, sød og nem pæretærte, som jeg kender den fra jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *