Æbleflæsk

Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.

Æbleflæsk
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Æbleflæsk - Endnu en dansk tradition der hører julen til
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Æbleflæsk
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Æbleflæsk - Endnu en dansk tradition der hører julen til
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær baconen i skiver, på ca. ½ cm.
  2. Smelt lidt smør på panden, og steg baconen deri. Selv om der er fedt i baconen, så gør smørret at skiverne bliver smukt gyldne og sprøde.
  3. Læg de færdigstegte skiver på en gang fedtsugende papir.
  4. Gem lidt af fedtet til at stege æblerne i.
  5. Skær æblerne i både, og fjern kernehuset.
  6. Pil løget og skær det i skiver.
  7. Steg æbleskiverne og løget i 1 spsk smør, samt 1 spsk fedt fra panden.
  8. Smag til med salt, peber og timian.
  9. Lige inden servering røres honningen i.
  10. Spises lunt, og med groft rugbrød til.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *