Æbleflæsk

Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.

Æbleflæsk
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Æbleflæsk - Endnu en dansk tradition der hører julen til
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Æbleflæsk
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Æbleflæsk - Endnu en dansk tradition der hører julen til
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skær baconen i skiver, på ca. ½ cm.
  2. Smelt lidt smør på panden, og steg baconen deri. Selv om der er fedt i baconen, så gør smørret at skiverne bliver smukt gyldne og sprøde.
  3. Læg de færdigstegte skiver på en gang fedtsugende papir.
  4. Gem lidt af fedtet til at stege æblerne i.
  5. Skær æblerne i både, og fjern kernehuset.
  6. Pil løget og skær det i skiver.
  7. Steg æbleskiverne og løget i 1 spsk smør, samt 1 spsk fedt fra panden.
  8. Smag til med salt, peber og timian.
  9. Lige inden servering røres honningen i.
  10. Spises lunt, og med groft rugbrød til.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *