Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skær baconen i skiver, på ca. ½ cm.
- Smelt lidt smør på panden, og steg baconen deri. Selv om der er fedt i baconen, så gør smørret at skiverne bliver smukt gyldne og sprøde.
- Læg de færdigstegte skiver på en gang fedtsugende papir.
- Gem lidt af fedtet til at stege æblerne i.
- Skær æblerne i både, og fjern kernehuset.
- Pil løget og skær det i skiver.
- Steg æbleskiverne og løget i 1 spsk smør, samt 1 spsk fedt fra panden.
- Smag til med salt, peber og timian.
- Lige inden servering røres honningen i.
- Spises lunt, og med groft rugbrød til.
Del denne opskrift