Blog Archives

Hollandaise sovs/sauce

Nem opskrift på hollandaisesovs/sauce. Passer godt til kyllinge- og fiskretter. Husk at en af de vigtigste ting når du laver en hollandaise sovs,er at sovsen ikke må blive for varm.

Læs mere »

Brun sovs, klassisk

Klassisk opskrift på dansk brun sovs som vores farmor lavede den. Der er mange måder at lave denne klassiske sovs på, men dette er den måde, som jeg lærte at lave sovsen på da jeg var knægt.

Læs mere »

Gulerodsboller

Opskrift på en gang lækre gulerodsboller. Er et godt alternativ til de traditionelle fødselsdagsboller. Opskriften er lånt med tak fra Ohmyblog.dk – og det er Tina selv der har været igang med at bage.

Læs mere »

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens kan fryse resten, og bruge den på et senere tidspunkt, eventuelt til tarteletter med høns i asparges.

Læs mere »

Mexicansk rejecocktail

Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til den traditionelle danske rejecocktail, og dets smag af jalapeno’s giver retten lidt bid.

Læs mere »

Jordskokkesuppe

Opskrift på en lækker cremet jordskokkesuppe, her lavet med porre, hvidløg og fløde. Serveres gerne på en kold vinterdag, efter en god tur i sneen. Du kan som jeg har gjort her, vælge at beholde skrællerne på, og blot vaske grøntsagerne godt, eller du kan vælge at skrælle dem, og suppen vil så få en lidt anden farve. Serveres gerne …

Læs mere »

Hjemmelavet tomatketchup

Sommeren kommer snart, og grill sæsonen står for døren, og hvis du ligesom mig holder af en god hjemmelavet burger, så er det synd bare at bruge Bilka’s den bedste ketchup. Her er i stedet en opskrift på en god, nem hjemmelavet ketchup der lige tager burgeren op over normal standard.

Læs mere »