Gammel opskrift på fyldte koteletter, her lavet med champion fyld. Passer perfekt til en kold vinteraften.
Læs mere »Blog Archives
Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Læs mere »Frikadeller med brun sovs
Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.
Læs mere »Forloren hare med brun sovs
Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Læs mere »Flæskesteg med knasende sprøde svær og brun sovs
En god opskrift på flæskesteg med knasende sprøde svær. Kan serveres juleaften, men også gerne i de kolde vinter måneder.
Læs mere »Boller i selleri
En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.
Læs mere »Boller i karry
Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.
Læs mere »Karamelsovs, gammeldags
En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller til hjemmelavet is.
Læs mere »Karamel-banan sovs
Lækker opskrift på karamelsovs med friske bananstykker. Passer perfekt til pandekager, vafler eller over is.
Læs mere »Chokoladesovs
Lækker opskrift på en let og luftig chokoladesovs, der passer perfekt til den hjemmelavede is, eller som dyppelse til den friske frugt.
Læs mere »