Blog Archives

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.

Læs mere »

Mørbrad med bacon og nem tomatsovs.

Jeg havde lige en rest svinemørbrad, og to skiver bacon tilbage, efter en aften hvor grillen havde været tændt. Dette skulle selvfølgelig ikke gå til spilde, så det blev til denne nemme ret.

Læs mere »

Gullasch

God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.

Læs mere »

Bøf stroganoff

Ganske hurtig opskrift på Bøf Strogranoff – Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta til børnene. Passer perfekt til en varm vinterdag.

Læs mere »

Whiskeysauce

God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød som eksempelvis chateaubriand.

Læs mere »