Blog Archives

Æbleflæsk

Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.

Læs mere »

Gammeldags bankekød

Herlig opskrift på bankekød med rigtigt meget smag og rodfrugter. Serveres gerne med kartoffelmos, syltede rødbeder og et drys persille. Passer perfekt til en kold vinteraften.

Læs mere »

Pommes Anna

Herlig opskrift på Pommes Anna. Pommes Anna er faktisk bare tynde skiver kartofler og smør lagt i lag, men den kan varieres på mange måder. Prøv fx. at kom lidt ost imellem lagene, eller en gang frisk persille, eller prøv at brug hvidløgssmør. Der er mange måder at variere denne opskrift på, men basalt set er det det samme.

Læs mere »

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget andet, som for eksempel kødsovs, og meget andet.

Læs mere »

Vildtfond

God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.

Læs mere »