God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød som eksempelvis chateaubriand.
Læs mere »Blog Archives
Thai Peanut sovs
Nem opskrift på en sød thai peanut sovs med peanutbutter.
Læs mere »Sweet chili sovs
Opskriften på den kendte Sweet chili sovs, der kan bruges til næsten alt.
Læs mere »Peberrodssovs, sur/sød
En lækker, sød og mere mild udgave af den skønne peberrodssovs, dog stadig med den gode peberrods smag.
Læs mere »Løgsovs
Klassisk nem opskrift på en lækker løgsovs. Lige til at lave, og passer godt til fx.spegesild, stegt flæsk, eller anden meget salt kødret.
Læs mere »Kokos-karrysovs
Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske, skalddyrs eller kyllinge retter et frisk pust.
Læs mere »Cremet peanut dip sovs
Hurtigt og nem opskrift på en peanut sovs der passer perfekt, til for eksempel, de hjemmelavede forårsruller.
Læs mere »Marinerede sild, hjemmelavede
Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.
Læs mere »Hjemmelavet karrysild
Herlig opskrift på lækre hjemmelavede karrysild. Hvis du vil sætte ekstra præg på julefrokosten, eller er du bare træt af karrysild fra glas, så prøv at lav dem selv. Det er ikke spor svært, og så smager det altså bare bedre.
Læs mere »Citronsovs
Herlig opskrift på en lækker varm citronsovs. Prøv at server den næste gang i skal have honningekage.
Læs mere »