Blog Archives

Whiskeysauce

God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød som eksempelvis chateaubriand.

Læs mere »

Løgsovs

Klassisk nem opskrift på en lækker løgsovs. Lige til at lave, og passer godt til fx.spegesild, stegt flæsk, eller anden meget salt kødret.

Læs mere »

Marinerede sild, hjemmelavede

Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.

Læs mere »

Hjemmelavet karrysild

Herlig opskrift på lækre hjemmelavede karrysild. Hvis du vil sætte ekstra præg på julefrokosten, eller er du bare træt af karrysild fra glas, så prøv at lav dem selv. Det er ikke spor svært, og så smager det altså bare bedre.

Læs mere »

Citronsovs

Herlig opskrift på en lækker varm citronsovs. Prøv at server den næste gang i skal have honningekage.

Læs mere »