Porretærte med bacon er virkelig lækker på en regnfuld efterårsdag. Nyd den sprøde bund, og det bløde indre, til for eksempel en gang frikadeller, eller roastbeef. Du kan enten nyde tærten som tilbehør, eller som hovedret, det er helt op til dig.
Læs mere »Blog Archives
Tarteletter med høns i asparges
Gammel opskrift, på lækre smagsfyldte tarteletter med saftigt kyllingkød i god og kraftfuld aspargessovs.
Læs mere »Lyssej med sennepsovs og braiseret hvidkål.
Herlig opskrift på en lækker lyssej med sennepssovs.
Læs mere »Vildtfond
God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.
Læs mere »Lys fond/bouillon
En velsmagende lys fond der blandt andet kan bruges i Veloute sovsen. Nem at lave, og kraft- og smagsfuld.
Læs mere »Fiskefond
Velsmagende og nem opskrift på en fiskefond, hvis du vil have mere smag i din sovs. Velegnet til alle fiskesaucer.
Læs mere »Brun fond
Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.
Læs mere »Kartoffel-porresuppe med bacon
Lækker opskrift på en nem kartoffel-porresuppe der varmer godt i den kolde tid. Opskriften lånt fra www.ohmyblog.dk.
Læs mere »Jordskokkesuppe
Opskrift på en lækker cremet jordskokkesuppe, her lavet med porre, hvidløg og fløde. Serveres gerne på en kold vinterdag, efter en god tur i sneen. Du kan som jeg har gjort her, vælge at beholde skrællerne på, og blot vaske grøntsagerne godt, eller du kan vælge at skrælle dem, og suppen vil så få en lidt anden farve. Serveres gerne …
Læs mere »