Blog Archives

Porretærte med bacon

Porretærte med bacon er virkelig lækker på en regnfuld efterårsdag. Nyd den sprøde bund, og det bløde indre, til for eksempel en gang frikadeller, eller roastbeef. Du kan enten nyde tærten som tilbehør, eller som hovedret, det er helt op til dig.

Læs mere »

Vildtfond

God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.

Læs mere »

Fiskefond

Velsmagende og nem opskrift på en fiskefond, hvis du vil have mere smag i din sovs. Velegnet til alle fiskesaucer.

Læs mere »

Brun fond

Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.

Læs mere »

Jordskokkesuppe

Opskrift på en lækker cremet jordskokkesuppe, her lavet med porre, hvidløg og fløde. Serveres gerne på en kold vinterdag, efter en god tur i sneen. Du kan som jeg har gjort her, vælge at beholde skrællerne på, og blot vaske grøntsagerne godt, eller du kan vælge at skrælle dem, og suppen vil så få en lidt anden farve. Serveres gerne …

Læs mere »