Blog Archives

Sukker ristede gulerødder

Lækker opskrift på sprøde, velsmagende sukker ristede gulerødder, der går godt til bøffen på grillen, eller lammet i ovnen. Prøv at servere disse for dine gæster, og de vil med garanti spørge efter opskriften.

Læs mere »

Pommes Anna

Herlig opskrift på Pommes Anna. Pommes Anna er faktisk bare tynde skiver kartofler og smør lagt i lag, men den kan varieres på mange måder. Prøv fx. at kom lidt ost imellem lagene, eller en gang frisk persille, eller prøv at brug hvidløgssmør. Der er mange måder at variere denne opskrift på, men basalt set er det det samme.

Læs mere »

Brasede kartofler

Opskriften på lækre sprøde brasede kartofler, der kan bruges som tilbehør til for eksempel wienerschnitzler, eller en god dansk hakkebøf. Perfekt at lave dagen derpå, hvis du har en gang kogte kartofler i overskud fra dagen før.

Læs mere »

Whiskeysauce

God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød som eksempelvis chateaubriand.

Læs mere »

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.

Læs mere »