God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.
Læs mere »Blog Archives
Gammeldags bankekød
Herlig opskrift på bankekød med rigtigt meget smag og rodfrugter. Serveres gerne med kartoffelmos, syltede rødbeder og et drys persille. Passer perfekt til en kold vinteraften.
Læs mere »Fyldte koteletter med champion og flødesovs
Gammel opskrift på fyldte koteletter, her lavet med champion fyld. Passer perfekt til en kold vinteraften.
Læs mere »Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Læs mere »Frikadeller med brun sovs
Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.
Læs mere »Forloren hare med brun sovs
Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Læs mere »Flæskesteg med knasende sprøde svær og brun sovs
En god opskrift på flæskesteg med knasende sprøde svær. Kan serveres juleaften, men også gerne i de kolde vinter måneder.
Læs mere »Bøf bearnaise
Opskriften der får enhver mand til at falde i svime. En god steak eller bøf, blandet med sprøde pommes frites og en god bearnaisesovs eller som nogle siger – saucebearnaise. Det vende hovedet på selv den mest mætte mand.
Læs mere »Boller i selleri
En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.
Læs mere »Boller i karry
Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.
Læs mere »