Blog Archives

Græske frikadeller

God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.

Læs mere »

Gammeldags bankekød

Herlig opskrift på bankekød med rigtigt meget smag og rodfrugter. Serveres gerne med kartoffelmos, syltede rødbeder og et drys persille. Passer perfekt til en kold vinteraften.

Læs mere »

Frikadeller med brun sovs

Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.

Læs mere »

Bøf bearnaise

Opskriften der får enhver mand til at falde i svime. En god steak eller bøf, blandet med sprøde pommes frites og en god bearnaisesovs eller som nogle siger – saucebearnaise. Det vende hovedet på selv den mest mætte mand.

Læs mere »

Boller i selleri

En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.

Læs mere »

Boller i karry

Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.

Læs mere »