God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.
Læs mere »Blog Archives
Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Læs mere »Frikadeller med brun sovs
Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.
Læs mere »Forloren hare med brun sovs
Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Læs mere »Boller i karry
Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.
Læs mere »Cremesovs
Nem fyldig opskrift på en god cremesovs der går godt til forskellige saftbuddinger. Bør nydes på en brandvarm sommerdag.
Læs mere »Chokoladesovs med vanilje
Lækker opskrift på en god chokoladesovs med en svag smag og duft af vanilje. Nyd den til isen om sommeren, eller prøv den på dine pandekager.
Læs mere »Chokoladesovs
Lækker opskrift på en let og luftig chokoladesovs, der passer perfekt til den hjemmelavede is, eller som dyppelse til den friske frugt.
Læs mere »Vafler
Gode klassiske vafler, som vi alle kender og elsker dem.
Læs mere »Oreo brownie
Lækker opskrift på en dejlig klæg brownie med lækker frosting på toppen. Alt sammen lavet med Oreo’s.
Læs mere »