Blog Archives

Paprikasauce

Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon – Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.

Læs mere »

Løgsovs

Klassisk nem opskrift på en lækker løgsovs. Lige til at lave, og passer godt til fx.spegesild, stegt flæsk, eller anden meget salt kødret.

Læs mere »

Hvidvinssovs

En god opskrift på en hvidvinssovs der passer godt til de fleste fiskeretter. Husk at du behøver ikke benytte den bedste og dyreste vin til dine sovser, da smagen ændrer sig når du varmer den.

Læs mere »

Hurtig champignonsovs

Her en hurtig opskrift på en lækker cremet champignonsovs. Passer godt til et godt stykke oksekød, eller lam. Opskriften er hurtig at lave, og det der tager længst tid er næsten at klargøre champignon og løg til brug.

Læs mere »

Gulerodssovs

En lækker opskrift på en fyldig gulerods sovs. Passer perfekt til, stegt eller dampet fisk, stegt kylling eller fiskefrikadeller.

Læs mere »

Vildtfond

God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.

Læs mere »

Skaldyrsfond

bEt herligt pift til en god skaldyrsovs eller fiskesovs, og er helt klar værd selv at kaste sig i lag med.

Læs mere »

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens kan fryse resten, og bruge den på et senere tidspunkt, eventuelt til tarteletter med høns i asparges.

Læs mere »

Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt betale sig, at lave sin egen fond fra bunden af, det kan smages. Du har mulighed for, at regulere smagen helt i den retning du kan lide.

Læs mere »