Nem og hurtig opskrift på koteletter i fad, der kan varieres efter behov og ingredienser.
Læs mere »Blog Archives
Italiensk pastasovs med kødboller
Lækker opskrift på en italiensk pastasovs med kødboller til. Her lavet med parmasanost, hvidløg og hvad dertil hører. Super nem opskrift.
Læs mere »Gullasch
God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Læs mere »Græske frikadeller
God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.
Læs mere »Gazpacho
Gazpacho er en kold italiensk tomat suppe, opskriften her er nem og hurtig at lave. Serveres med croutonner.
Læs mere »Fyldte koteletter med champion og flødesovs
Gammel opskrift på fyldte koteletter, her lavet med champion fyld. Passer perfekt til en kold vinteraften.
Læs mere »Frisk pasta med kødboller og tomatsovs
Lækker opskrift en hurtig gang kødboller med tomatsovs. Her lavet med masser af hvidløg men det kan sagtens udværes.
Læs mere »Frikadeller med brun sovs
Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.
Læs mere »Forloren hare med brun sovs
Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Læs mere »Bøf stroganoff
Ganske hurtig opskrift på Bøf Strogranoff – Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta til børnene. Passer perfekt til en varm vinterdag.
Læs mere »