Blog Archives

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget andet, som for eksempel kødsovs, og meget andet.

Læs mere »

Gulerodssovs

En lækker opskrift på en fyldig gulerods sovs. Passer perfekt til, stegt eller dampet fisk, stegt kylling eller fiskefrikadeller.

Læs mere »

Vildtfond

God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.

Læs mere »

Skaldyrsfond

bEt herligt pift til en god skaldyrsovs eller fiskesovs, og er helt klar værd selv at kaste sig i lag med.

Læs mere »

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens kan fryse resten, og bruge den på et senere tidspunkt, eventuelt til tarteletter med høns i asparges.

Læs mere »

Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt betale sig, at lave sin egen fond fra bunden af, det kan smages. Du har mulighed for, at regulere smagen helt i den retning du kan lide.

Læs mere »

Brun fond

Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.

Læs mere »

Andefond

Lækker opskrift på andefond der passende kan bruges til den brune sovs juleaften, eller du kan vælge at bruge den til din vildt sovs til den forlorne hare.

Læs mere »

Marinerede sild, hjemmelavede

Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.

Læs mere »