Gammeldags oksesteg, stegt i gryde. Dette er en opskrift du med garanti har fået serveret hos din farmor eller mormor. Der er nogle der siger, at hvis du kommer et lille stænk øl ved stegen når den står og steger, så bliver den ekstra mør. En ting er sikkert, det skader i hvert fald ikke, heller ikke på smagen.
Læs mere »Blog Archives
Gullasch
God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Læs mere »Frikadeller med brun sovs
Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.
Læs mere »Forloren hare med brun sovs
Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Læs mere »Flæskesteg med knasende sprøde svær og brun sovs
En god opskrift på flæskesteg med knasende sprøde svær. Kan serveres juleaften, men også gerne i de kolde vinter måneder.
Læs mere »