Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget andet, som for eksempel kødsovs, og meget andet.
Læs mere »Blog Archives
Vildtfond
God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.
Læs mere »Skaldyrsfond
bEt herligt pift til en god skaldyrsovs eller fiskesovs, og er helt klar værd selv at kaste sig i lag med.
Læs mere »Lys fond/bouillon
En velsmagende lys fond der blandt andet kan bruges i Veloute sovsen. Nem at lave, og kraft- og smagsfuld.
Læs mere »Fiskefond
Velsmagende og nem opskrift på en fiskefond, hvis du vil have mere smag i din sovs. Velegnet til alle fiskesaucer.
Læs mere »Brun fond
Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.
Læs mere »