Blog Archives

Jamie Oliver’s tomatsovs til pizza

Jamie Olivers version af en tomatsovs til pizza, er både smagsfuld, og nem at lave. Det er ikke fordi du behøver at stå i køkkenet i flere timer, men de 10 minutter denne sovs tager at lave, de er godt givet ud. Den kan i øvrigt også benyttes til pasta retter, eller til fisk.

Læs mere »

Gorgonzola sovs med hvidløg

En opskrift på gorgonzola sovs med hvidløg, med en imponerende lækker smag, som passer perfekt til bøf, kylling og meget andet. Denne sovs, får englene til at synge.

Læs mere »

Barbecue sauce

Grillen skal snart hentes frem fra sit skjul igen, og så skal man til at grille. For at grille skal man helst have en rigtig god barbecue sauce til at krydre sit kød med, så det smager godt, og holder sig saftigt. Her er opskriften på en lækker og nem barbecue sauce, der passer perfekt en varm sommerdag. Sovsen kan …

Læs mere »

Skaldyrsfond

bEt herligt pift til en god skaldyrsovs eller fiskesovs, og er helt klar værd selv at kaste sig i lag med.

Læs mere »

Brun fond

Lækker opskrift på en gammeldags brun fond, der kan bruges som base i stort set alle former for brun sovs. Den kan snildt laves i store mængder og så fryses ned i mindre potioner så du altid har når du skal bruge.

Læs mere »

Muslinger i flødesovs

Lækker opskrift på en gang store muslinger i en cremet flødesovs. Server disse enten som hovedret, eller som forret. Som forret kan du vælge at servere dem uden tilbehør, hvis du bruger dem som hovedret, kan du servere dem med løse ris.

Læs mere »

Marinerede sild, hjemmelavede

Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.

Læs mere »